Baut - tko smo?

Tvrtka je osnovana u travnju 2018. godine u Hrvatskoj sa sjedištem u Davoru. Osnovao ju je Filip Butumović, stručni specijalist inženjer elektrotehnike sa višegodišnjim radnim iskustvom u domaćim i inozemnim tvrtkama.
Početkom 2020. godine otvaramo ured u ulici Ignjata Brlića 2 u Davoru.

Ako težite partnerstvu koje kombinira stručnost, inovacije te predanost brzini i kvaliteti, Baut tvrtka je Vaš savršen izbor. Kontaktirajte nas za sastanak u Vaše odabrano vrijeme te zajedno pronađimo rješenja koja će unaprijediti Vaše poslovanje.

 

Zašto BAUT?

Baut predstavlja idealnog partnera za inovativna rješenja u području elektrotehnike, automatizacije i informatike. Naša strast prema tehnološkim inovacijama i predanost traženju novih poslovnih izazova čine nas pouzdanim partnerom za raznolike industrijske projekte.

Baut tvrtka predstavlja idealnog partnera za inovativna rješenja u području elektrotehnike, automatizacije i informatike. Naša strast prema tehnološkim inovacijama, iskustvo u raznim industrijama te posvećenost kvaliteti čine nas pouzdanim izborom za klijente koji žele brza, visokokvalitetna i prilagođena rješenja za svoje poslovne izazove. S našom stručnošću, pouzdanošću i fokusom na potrebe klijenata, Baut je partner spreman za postizanje zajedničkog uspjeha.

 

Kvaliteta kao temelj našeg rada

Naš tim mladih inženjera s obrazovanjem iz različitih područja jamči vrhunsku kvalitetu u razvoju upravljačkih softvera te implementaciji automatizacijskih sustava.

 

Brzina koja transformira ideje u stvarnost

S našom metodologijom “ključ u ruke” ubrzavamo proces razvoja softvera, puštanja u rad sustava te optimizacije proizvodnih linija, omogućujući klijentima brze i efikasne rezultate.

 

Iskustvo u raznim industrijama

Sa više od 10 godina iskustva u raznim automatizacijskim postrojenjima i uspješnim projektima s partnerima, osiguravamo stručnost i raznolikost rješenja za sve industrijske potrebe.

 

Povjerenje kao temelj uspjeha

Naša predanost stvaranju vrijednosti kroz mobilne aplikacije poput Rezervirka dodatno podupire Vaše poslovanje u uslužnom sektoru, dok naš fokus na potrebe klijenata gradi oslonac u povjerenju i pouzdanosti naše suradnje.

Naša misija i vizija

Misija:

Baut se predano posvećuje pružanju vrhunske usluge klijentima, temeljene na razumijevanju njihovih potreba, dosljednosti i dostupnosti. Naša misija uključuje aktivno ulaganje u obrazovanje naših inženjera i tehničara kako bismo osnažili njihove vještine i potaknuli njihov profesionalni rast. Vjerujemo u vlastite mogućnosti te gajimo ambiciozno okruženje koje inspirira naš tim i potiče izvrsnost. Kroz ova načela, težimo ispuniti Vaše zahtjeve te ostvariti naše snove, stvarajući partnerstva koja nadmašuju očekivanja i otvaraju nove horizonte za postizanje uspjeha.

 

Vizija:

Baut odlučno teži postati domaća tvrtka koja prednjači u području automatizacije i elektrotehnike. Naša vizija obuhvaća stvaranje poticajnog okruženja koje potiče zapošljavanje i zadržavanje velikog broja inženjera i tehničara u Hrvatskoj. Nastojimo postati sinonim vrhunske stručnosti, potaknuti razvojem industrije, te postati partnerom od povjerenja, uz duboko ukorijenjeno vjerovanje u lokalne talente i njihov neograničen potencijal.

Impressum

Puni naziv tvrtke: Butumović automatizacija d.o.o. za elektrotehnički inženjering i automatizaciju
Adresa: Ive Kerdića 34, 35425 Davor, Hrvatska
OIB (PDV ID): (HR)73144370636
Nadležni sud: Trgovački sud u Osijeku – stalna služba u Slavonskom Brodu
MBS: 030202440
MB: 04899440
Temeljni kapital: 2.700,00€
Osnivač: Filip Butumović
Transakcijski račun – Zagrebačka banka d.d.
IBAN: HR48 2360000 1102682605
SWIFT/BIC: ZABAHR2X